Arany szponzoraink

Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH

 

Európa egyik vezető elektronikai alkatrész disztribútoraként az elektronikai alkatrészek mellett a termékfejlesztéshez szükséges hozzáadott értéket is kínálunk. Erősségünk a személyre szabott megoldások szállítása, legyen szó akár általános célú hétköznapi, high-tech vagy egyedi kivitelű komponensről a szenzortechnika, az optoelektronika, az elektromechanika vagy a passzív elektronikai komponensek területén.

 

Endrich – components of life.

 

M2Mcom Kft. – A SIMCom IoT modulok hivatalos disztribútora 

 

2004 óta célkitűzésünk, hogy az IoT területre specializálódott szakértő alkatrész kereskedőként és ipari SIM előfizetéseket értékesítő szolgáltató és tanácsadó cégként segítsük ügyfeleinket.

A SIMCom a világ egyik vezető modul gyártója. Termékeinkkel és a hozzá nyújtott műszaki támogatásunkkal a legmagasabb minőségre törekszünk a következő technológiák területén: 2G, 3G, 4G, 5G, LTE-M(CAT-M1), NB-IoT és GPS/GLONASS/BEIDOU, stb. 

IoT modulokon kívül egyéb kiegészítő alkatrészeket is forgalmazunk. Antennák, csatlakozók, kábelek széles választéka érhető el nálunk raktárról. Rövid szállítási idővel egyedi igények szerinti RF alkatrészek tervezését és gyártását is vállaljuk.

Szolgáltatásunk része, hogy ügyfeleink a SIM kártyáikhoz saját kezelő felületet kaphatnak, ahol maguk aktiválhatják, konfigurálhatják az előfizetéseiket, SIM diagnosztikához és riportokhoz férhetnek hozzá.

Elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleink sikerre vigyék IoT projektjeiket.

www.m2m-com.com ; http://www.simcom.com/

SIMCom Wireless Solutions 

 

Global supplier of IoT modules and solution provider

SIMCom, established in 2002, has been fully committed to provide a variety of wireless technology platform modules, such as 5G, C-V2X, LPWA, LTE-A, Smart Module, LTE, WCDMA/HSPA(+), GSM/GPRS and GNSS Modules.

SIMCom headquarter is located in Shanghai City, China. The product distribution sales and on-site technical support network is across six continents. SIMCom can provide innovative wireless solutions to global customers in order to save cost and expedite the time to market by virtue of its remarkable R&D, superior product and perfect channels.

 

http://www.simcom.com/

REDEL Elektronika Kft. 

 

Az idén 75 éves LEMO cégcsoportnak 5 termelési központja van Európában. Budapesten, XX. kerületi üzemünkben található a LEMO magyar leányvállalata és gyártóközpontja, a REDEL Elektronika Kft. Cégünk 25 éve van jelen a magyar piacon. Megalakulása óta a LEMO és REDEL a világ legnagyobb Push-Pull reteszelővel rendelkező körcsatlakozó gyártójává vált. Számos partnerünk és referenciánk bizonyítja ezt. Ügyfeleink között olyan cégek találhatók, mint a Siemens, az Audi Hungária, CabTec Kft, vagy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat. Csatlakozó és kábelgyártás mellett kábelszereléssel is foglalkozunk. Gyártó létesítményeink teljes területe 40’000 négyzetméter, világszerte 40 országot szolgálunk ki. Üzemünkben több, mint 120 fő dolgozik gépészmérnök, villamosmérnök, fröccsöntő, CNC esztergályos, gépbeállító, karbantartó, forgácsoló, MEO-s, minőségellenőr, raktáros, beszerző és logisztikus, kereskedő, vámügyintéző, pénzügyes stb. területeken.

 

www.lemo.com

Ezüst szponzoraink

LLP Group

 

Az LLP Group 1992-ben alakult, 9 irodával rendelkezik az Egyesült Államokban, Mexikóban, valamint Nyugat-, Közép- és Kelet-Európában. Analitika, tapasztalat, kreativitás és iparág-specifikus tudás segítségével nyújtunk adatokkal alátámasztott megoldásokat, melyek segítenek ügyfeleinkenek az Ipar 4.0 folyamatok integrálásában a digitalis transzformációhoz vezető útjuk során.

Fő fókuszunk az Infor szoftveres megoldásainak implementációja és integrációja:

 • Infor EAM vállalati eszköz-, karbantartás- és teljesítmény menedzsment rendszer
 • Infor SunSystems financiális menedzsment rendszer
 • Infor d/EPM és Birst valós idejű üzleti analitikai és költségvetés-tervezési rendszerek

Budapesti irodánkban lévő konzulenseink segítséget nyújtanak szoftverválasztásban, egyedi fejlesztésben, ERP integrációban és üzleti / gyártási folyamatok digitalizációjában a régióban és világszerte.

 

www.llpgroup.com/hu/

Vitec Power

 

Vitec Power több mint 30 éve vezető tápegységszállító Közép- és Kelet Erurópában. Tapasztalt értékesítő és tanácsadó csapat teszi lehetővé széles portfólióból a gazdaságilag és műszakilag optimális tápegységmegoldás megtalálását majdhogy minden applikációhoz.

Vitec Power sok éve segít sikeresen számos vevői projektet vasút/szállítmányozás, hadiipari, gyógyászati- és ipari automatizálás területein. Ugyancsak Vitec Power tápegységek kerülnek felhasználásra az avionika, LED világítás, automotív, ATE & laboratórium valamint telekommunikáció területén.

Többek között a következő gyártókat találja a Vitec Powernél: Vicor, Vitec dc konverterek, Cincon, Advance Energy (Artesyn, Excelsys, Ultravolt, TREX), Intrexis, VOX, Enedo, Delta Elektronics, Glassman, Martek Power, Delta Elektronika BV, PST és PBF. Portfóliónkat LED fényszórókkal és autóvilágítással a Nolden Cars & Concepts-töl valamint energiacellákkal az SFC-töl egészítjük ki.

 

www.vitecpower.com

Bronz szponzoraink

Gestlabs S.r.l.

 

A Gestlabs S.r.l. a Milánó szomszédságában működő, ISO 17025 minősített anyagtudományi laboratórium, IPC minősített oktatási központ, valamint software design House egyben. Cégünk vezető szerepet ért el az olasz elektronikai tesztlabor szolgáltatásban, szakmai oktatásban, konzultációban, valamint az alkatrészek software design tervezésében.

A Gestlabs partnerei vezető szerepet töltenek be az űrkutatás, az autóipar, a háztartási eszközök, a teljesítmény es ipari elektronika, az orvosi elektronika, világítástechnika, az ICT ipar szegmenseiben.

A Gestlabs számokkal kifejezve:

 • 3000 négyzetméter munkaterület,
 • Több mint 20 tesztlabor mérnök, auditor és oktató,
 • Több mint 400 céget szolgálunk ki évente,
 • Folyamatos megfelelés az ISO 9001 és ISO 17025 minősítésében.

www.gestlabs.it

Kardex Remstar

 

A Kardex Remstar az automatizált raktározó és komissiózó rendszerek egyik piacvezető gyártója.

Dinamikus raktározó és komissiózó rendszereket fejlesztünk és telepítünk a hatékony hardvertől a teljesen integrált rendszerekig. Vállaljuk ügyfeleink logisztikai megoldásainak aktív kezelését azok teljes életciklusán keresztül, beleértve az egyedi igényekre szabott tervezést, telepítést és karbantartást. Minden termékünk maximális produktivitást, nagyobb teljesítményt és biztonságot nyújt, jelentősen csökkentve a személyzeti és tárolási költségeket.

 

www.kardex-remstar.hu

OnRobot

 

Az Onrobot termékkínálata széleskörű eszközöket tartalmaz együttműködő alkalmazások számára, beleértve az elektromos, vákuumos és mágneses grippereket, erő/nyomatékérzékelőket, a Gecko egykorongos grippert, továbbá a puha grippert, a háromujjas fogószerkezetet, az OnRobot Eyes-t, a Screwdriver-t, az OnRobot Sander-t, a 2FG7 grippert és eszközcserélőket. Az OnRobot kínálatának új kombinációjával gyorsabbá és egyszerűbbé válik az olyan feladatok automatizálása, mint például a csomagolás, minőség-ellenőrzés, anyagmozgatás, gépkiszolgálás, összeszerelés, és felületkezelés. A dániai Odensében lévő központján kívül az OnRobot jelenleg Dallasban, Soest-ben, Barcelonában, Varsóban, Sanghajban, Tókióban, Szöulban, Szingapúrban és Budapesten is rendelkezik irodákkal. 

 

http://onrobot.com/hu

Kiállítóink

Gémosz Elektronikai Kft.

 

Cégünk az elektronikai szerelések teljes vertikumában jelen van. Erősségünk az elektronikai fejlesztés, a stratégiai beszerzés, valamint a kis-szériás bonyolult elektronikai termékek gyártása, tesztelése. A Gémosz célja, hogy megbízható partnerként szolgáljon az ügyfelek számára, azt a pluszt nyújtsa, amit elvárnak, és a végrehajtás eszerint testreszabott. Magatartásunkat az elkötelezettség, a minőség és a megbízhatóság jellemzi. Ügyfeleinket minden körülmény között olyan megoldásokkal támogatjuk, amelyek mind az ügyfelek, mind a Gémosz számára a siker kulcsát biztosítja.

Vállalkozásunk alapítása óta közel 3000 különböző típusú terméket gyártottunk, cégünk nagy frekvenciás készülékek, illetve orvosi segédeszközök fejlesztésében és gyártásában, orvosi diagnosztikai eszközök gyártásában, ipari gépek vezérléseinek kivitelezésében is komoly szakmai múlttal rendelkezik.

 

https://gemosz.eu/

e-Com Informatika Zrt. – Elektronikus gyártástámogatás felsőfokon

 

Az eFactory lehetővé teszi, hogy integráltan tárolja és kezelje a gyártási- és a gyártáshoz kapcsolódó adatokat és folyamatokat. Egy helyen kezelheti vállalkozása ügyfélkapcsolatait, alapanyagait, félkész- és késztermékeit, beszerzését, gyártási folyamatait, értékesítését, számlázását, raktárkészletét és dokumentumait. Rendszerünk összekapcsolja a különböző területeket, így nyomon követhető egy gyártás teljes életútja.

 

Cégünk, az e-Com Informatika Zrt. azzal a céllal jött létre, hogy saját megoldásaival teljes körű fejlesztői támogatást nyújtva, hatékonyan léphessen fel az információ-technológia minden területén. Inspiráltak vagyunk abban, hogy a digitális világ gyors változásainak követésével, munkáinkon keresztül megvalósítsuk partnereink igényeit.

 

efactory.hu

Prodosoft Informatikai Kft.

 

A PRODOSOFT több mint 40 éves múlttal korszerű, termelés központú vállalatirányítási rendszert fejleszt és üzemeltet magyarországi ipari üzemek számára. A legkorszerűbb és a piacon egyedülálló megoldásokkal a megrendeléstől és a beszerzéstől a gyártáson át a megrendelői kiszállításig követjük és felügyeljük a vállalati folyamatokat. A professzionális gyártás megvalósításához folyamatosan menedzseljük és kontrolláljuk a gyártás minden pillanatát az ERP-be integrált MES rendszerrel.

https://prodosoft.hu/

Eurosolid Zrt.

 

Cégünket, az EuroSolid Zrt.-t indulása óta az a cél vezérli, hogy magas szakmai színvonalon és a leghatékonyabb módon segítsük a gépészeti, elektromos, terméktervezésben és gyártásban tevékenykedő vállalkozásokat műszaki kihívásaik megoldásában, hogy kiszámítható befektetés mellett növekedhessenek és optimalizálhassák munkafolyamataikat. Tevékenységünk a SOLIDWORKS képviseletében kiterjed a szakmai ügyféltámogatásra, oktatásra, adatkezelő rendszerek kiépítésére, ECAD-MCAD folyamatok összekapcsolására, tervezési feladatok fel- és átvállalására, illetve különböző szoftveres vizsgálatokra. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, közel 1000 elégedett ügyféllel rendelkezünk. Partnerei vagyunk a műszaki megoldások megtalálásában!

 

www.eurosolid.hu

RIEL Elektronikai Kft.

A RIEL, Magyarország meghatározó biztonságtechnikai nagykereskedéseként immár több mint 30 éve áll kivételes szakértelmével partnerei rendelkezésére. A 3 évtizedet felölelő életút alatt rengeteget gyarapodott a cég, és a dinamikus fejlődésnek köszönhetően 2020-ban két új üzletággal is bővült.

Az Ipari megoldások üzletág magas színvonalú megoldásokat kínál a gyorskamerás ellenőrzések és az ipari fényvezetés terén, az integrált gépi látású kamerák (Machine Vision) feladatainak szakszerű elvégzéséhez, valamint kiemelkedő adatgyűjtőkkel segíti a mérési adatok gyűjtését és feldolgozását. 

 

www.riel.hu, www.im.riel.hu, www.beu.riel.hu

Z Elektronika Kft. 

 

A Z Elektronika Kft 1997 óta működik, mint elektronikai fejlesztő és gyártó cég ISO 9001 és ISO 14001 minőségirányitási rendszer szerint.  Több mint 110 magasan képzett alkalmazott nagy odaadással dolgozik a legjobb termékminőség biztosítása érdekében. Fő profilunk a kis és közepes elektronikai sorozatgyártás, PCB szerelés, egyedi kábelszerelés, felületkezelés, tesztelés, tesztet fejlesztés, műszerdoboz marás, kézi összeszerelés. Megoldásokat kínálunk a termék fejlesztéstől kezdődően prototípusok elkészítésén át a sorozatgyártásig, vagy akár polcra kész csomagolásig. Partnereink köre széleskörű, együtt dolgozunk startup cégekkel, kis és közepes méretű vállalatokkal és jól ismert multinacionális cégekkel. Bízza ránk a teljes projektet a beszerzéstől a megvalósításig.

 

www.zelektronika.hu

Mikroelektronika A.D.

 

ME developed many solutions for electric energy consumption management till now. Today we produce the 5th generation line of these products. Our latest solutions put together sophisticated software with centralized intelligent measuring devices with full control of energy consumption monitoring, management and decreasing costs for end users.

At the same time ME sets standards by its fiscal systems and keeps local markets up to date with global fiscal trends.

 

www.mikroelektronika.net/en/

Hoeller Electronic Kft.

Cégünk 1991 óta különböző ipari alkalmazásra szánt alkatrészek és komponensek forgalmazásával és műszaki tanácsadással foglalkozik. Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy mi ne csak egy webshop legyünk, hanem az általunk kínált termékekkel kapcsolatban aktív műszaki segítséget, valamint egyéb hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat (egyedi megmunkálás, feliratozás, felületkezelés, egyedi megoldások…stb) tudjunk nyújtani ügyfelelink számára.

 

Termékeink:

Hűtőbordák, ipari csatlakozók (nyák sorkapocs, nyák csatlakozó, kábelsaru, körcsatlakozó…stb), gázérzékelő szenzorok és modulok, COB LED (teljesítmény LED), alumínium és műanyag készülékházak, rack szekrény kiegészítők, ipari műanyag és rozsdamentes acél kábelkötegelők és kábelcsatornák, hővezetőanyagok

 

Képviselt gyártók: FISCHER ELEKTRONIK, GAMA ALUMINIUM, SAURO, CONEC, LEAR, HATKO ELECTRONICS, FIGARO ENGINEERING, MEMBRAPOR, CITIZEN, ITALTRONIC, BOPLA, PANDUIT

 

www.hoeller.hu

TK_avatar

BME Ipar 4.0 Technológiai Központ

Az Ipar4.0 Technológiai Központ, amely a   Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) részeként jött létre, iparvállalatokkal együttműködve, immár 3 éve végzi munkáját. Jelenleg több, mint 20 ipar4 megoldást mutat be, amiket a látogatók akár élőben is kipróbálhatnak.   A TK egyfajta hidat épít az egyetem és a Magyarországon működő kis- és középvállalatok között.

 

A TK küldetése

Ipar 4.0 – az ipar digitalizációja. A termelés hatékonyságának növelése, a minőség javítása, integrált digitális gazdaság létrehozása korszerű informatikai megoldásokkal támogatva. Célja, hogy Magyarországon minél több korszerű, a globális piacokon is versenyképes vállalat működjön az Ipar4 technológiák minél szélesebb körű alkalmazásával. Szemléletformáló, oktató, és támogató tevékenységet folytat, hogy minél többen ismerjék meg ezeket a technológiákat – szakemberek, vállalatvezetők, döntéshozók és nem utolsó sorban hallgatók, hogy az ipari projektekhez képzett munkaerő álljon rendelkezésre. 

 

Termékek, szolgáltatások

 • Ipar 4.0 rendezvények
 • Képzés, oktatás 
 • Tanácsadás
 • Termékfejlesztés 

Médiapartnereink

NEW technology magazin

 

Magyarország egyik legújabb és leginnovatívabb ipari és technológiai szaklapja. Társoldalával, az Okosipar.hu-val, illetve konferenciájával, a TECHference-el olyan platformot jelent, amelyet érdemes követni. Hamarosan induló NEWtechtalk nevű podcastja és videós tartalmai havonta hozza el a legérdekesebb fejlesztéseket már az Ön irodájába is. 

 

Kövesse őket: www.newtechnology.hu ; www.okosipar.hu ; www.techference.hu

TechMonitor – Az ipar médiája

 

A TechMonitor a hazai iparban dolgozó szakemberek és a hazai műszaki élet széles körben ismert szakfolyóirata. A hazai ipari médiában egyedülálló tematikus felosztás szinte valamennyi termelési és innovációs területet lefed. A TechMonitor négy fő tematikus rovatcsoportja (A piac, A téma, A tudás és A szakember) a magyar és a nemzetközi ipari és technológiai trendekről, újdonságokról tájékoztatja az olvasókat. A tematikus felosztás a vállalkozások technológiai és kereskedelmi információinak célzott elhelyezését is segíti.

 

www.techmonitor.hu ; www.jovogyara.hu

Magyar Elektronika

 

Professzionális elektronikai és automatizálási szakfolyóirat

 

www.magyar-elektronika.hu

MM Műszaki Magazin – Velünk működik az ipar


A MM Műszaki Magazin már 31 éve a magyarországi iparvállalatok és a hazai műszaki élet közismert szaklapja. Hónapról hónapra beszámol a hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről és a műszaki újdonságokról. Tematikája átfogja szinte valamennyi termelési és innovációs ágazatot. Tájékoztatja olvasóit a hazai és a MaschinenMarkt partnereként a nemzetközi ipar aktuális helyzetéről, átfogó képet nyújt a közeljövő technológiai újdonságairól. Folyamatosan frissülő online felületein lapozható formátumban is elérhető a magazin:

 

www.muszaki-magazin.hu

Gyártástrend Ipartechnológiai magazin

A GyártásTrend ipartechnológiai magazin a magyarországi iparvállalatoknál dolgozó mérnököket, döntés-előkészítő szakembereket, a kutatás-fejlesztés területén működő szakértőket, a műszaki felsőoktatásban részt vevő oktatókat és hallgatókat, valamint a műszaki-technológiai újdonságok iránt érdeklődő szakembereket kívánja első kézből tájékoztatni a legfrissebb hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről. Hónapról hónapra iparági háttérelemzéseivel, konkrét vállalati esettanulmányok ismertetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai lehetőségeiben, a nemzetközi iparági trendek várható hazai beruházási, gazdasági és technikai következményeiben. A magazin célkitűzése és szerkesztési alapelve, hogy objektíven és hitelesen írjon az egyes iparágak helyzetét meghatározó eseményekről, azok hatásairól. Munkánk során igyekszünk olyan szakembereknek teret adni írásainkban, akik meghatározó személyiségei szakmájuknak, és értő elemzői az egyes iparágakban végbemenő technológiai-gazdasági folyamatoknak.

 

GyártásTrend magazin évente szervezi meg a Magyarországon egyedülálló Év Gyára versenyt. Az eseményt a kiadó német anyavállalatánál, a Süddeutsche Medienholding-nél nagy múlttal rendelkező, sikeres Die Fabrik des Jahres pályázat inspirálta.

A versenyt egy díjátadó gála zárja, ahol a kilenc kategória nyertesei és a három, különböző árbevétellel rendelkező összetett nyertes átveheti az elismeréseket.

 

www.gyartastrend.hu ; www.evgyara.hu

Elektroinstallateur szaklap

 

Immár három évtizede áll az épületek erős- és gyengeáramú szerelvényeivel, berendezéseivel, rendszereivel, épületvillamossági munkáival és biztonságtechnikájával foglalkozó gyakorlati szakemberek szolgálatában.

A mai kor elektromosipari vállalkozójának, villanyszerelőjének egyidejűleg kell ismernie a régi elektromos rendszerek és berendezések működését, hogy fenntartsa és felújítsa őket, miközben az új technológiák (digitalizáció, Ipar 4.0, IoT – a dolgok internete) megismerésében is élvonalban kell maradnia. Ahogy a ’90-es évek elején a villamosipar területén is egyre gyorsabban váltak elérhetővé a külföldi technikai újdonságok, korszerű installációs anyagok, technológiák Magyarországon, úgy most is ilyen gyors változásoknak vagyunk tanúi.

Az Elektroinstallateur szaklap hagyományait követve ebben nyújt naprakész információkat, segítséget gyakorlatorientált módon a szakembereknek.

A nyomtatásban megjelenő szaklapunkhoz szervesen kapcsolódik honlapunk, kéthetente megjelenő hírlevelünk, valamint Facebook oldalunk, ahol minden szakember megtalálhatja a saját érdeklődési köréhez tartozó információkat, valamint az Elektromosipari szakemberek kézikönyvének új, átdolgozott, bővített, több mint 600 oldalas kiadása.

 

www.elektroinstallateur.hu

Itt most az Ön cégének bemutatkozása következik.
Várjuk a jelentkezését!