ELECTROSUB

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Fontos információ a jelentkezéshez:

  • Amennyiben a rendezvény fizikai megrendezése bármilyen okból meghiúsulna a részvételi díj teljes összege visszafizetésre kerül.

AZ ELECTROSUBON TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS:

– Szponzorként

A szponzorok kiemelt státusszal rendelkeznek, és megkülönböztető figyelemre számíthatnak. 

A szponzoroknak nyújtott szolgáltatások, különböző díjtétellel, a szponzorcsomagokban kerülnek meghirdetésre.
A szponzorok egyben kiállítók is, mivel a szponzorcsomagok része a kulcsrakész kiállítási egységstand.
A szponzorációnak különböző szintjei vannak, arany, ezüst, bronz fokozat, valamint a támogató kategória.
A csomagok üzleti, szakmai és PR szempontból egyaránt hasznos szolgáltatásokat kínálnak, többek között a konferencián történő előadás lehetőségét, kulcsrakész kiállítási standot stb.

Lásd szponzorcsomagok

– Kiállítóként

Kiállítói részvétel a regisztrációs díj, helydíj, valamint az egységstand építés díjának megfizetése mellett lehetséges.
Az egységstandok tartalma:
Fehér octanorm falak (2,5 m magas), szőnyegborítás, világító fríz frízfelirattal, 1db tárgyaló szett ( 1 db asztal 4 db szék) 1 db nyitott információs pult, 1 db bárszék , 3 m2-ként 1 db spotlámpa, 1 db dugaszoló aljzat, 1 db szemetes, 1m2 raktár 3 polccal, fogassal, napi standtakarítás.

További kiegészítők igénylése külön megrendelő lapon lehetséges 

Csomag árak:

A kiállítói megjelenéseket kedvező csomagajánlatok segítik, amelyek egy összegben magukba foglalják a fent felsorolt díjakat.
A csomagár olyan népszerű és annyira bevált, hogy az Electrosub 2017, valamint az Electrosub 2019-es rendezvényen valamennyi kiállító ezt a konstrukciót választotta megjelenéséhez.

A szponzori, illetve kiállítói jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, cégszerű aláírásával és a szervezőkhöz történő visszajuttatásával történik.