Belépő az elektronika világába

Az Electrosub kiállításhoz már az első alkalommal is több tucat felelős vállalat csatlakozott, főként olyanok, akik hiányolták a szakma megjelenését a kiemelt kiállításokon. Ekkor már többen is jelezték, hogy hiánypótló rendezvényt alkottunk meg.

 

Nem titok, hogy csapatunk több évtizedes kiállításszervezési tapasztalattal rendelkeznek, így biztos volt mint a technikai, mind pedig a szakmai siker.

Sokan mondják el magukról, de ránk igaz is, hogy hídként funkcionálunk a piac és a szakmai érdeklődők között. Egy olyan meghatározó elemként segítjük az egymásra találást, ahol az innovációk közvetlenül jutnak el a potenciális ügyfelek részére.

 

Látogatóink és kiállítóink száma folyamatosan növekszik és ez az amely megmutatja, hogy a szakmának szüksége van az Electrosubra.

Természetesen a COVID-19 járvány a rendezvényt is elérte, azonban nem változtatott az elhivatottságunkon, 2021 őszén ismét megnyitja kapuit az Electrosub kiállítás és konferencia. Ez az iparág igénye is!

 

Várjuk minden érintett, korábbi és új partnerünk csatlakozását!

 

Tisztelettel,

 

Judit Tóth

projekt vezető/ Electrosub

 

Electrosub szervező team

Karkiss Adrienne
műszaki tanácsadó

 

Rádi Sarolta
Kreatív designer 

Gacsal Péter
Nyomdai kivitelezés

 

Kommunikációs partner

Green Edge Reklámügynökség

Munkákat segítik szakmai partnereink és a szakmédiumok

Fejlesztés és fejlődés

Az Electrosub projekt súlypontját az elektronika és a hozzá szorosan köthető iparágak képezik, de emellett látnunk és érzéklenünk kell az IPAR 4.0 köré szerveződő területek, úgymint digitális transzformáció és mesterséges intelligencia stb. egyre nagyobb térnyerését.

 

A digitális átalakulás a versenyképesség megtartásának zálogává vált, és ezt a stratégiát ma már nemcsak a mul­tinacionális, nagy nemzetközi cégek, hanem a kis- és középvállalkozások is követni kívánják. Az erre irányuló, eddig esetleg halogatott beruházások előtérbe kerültek.

 

Az Electrosub erre reagálni kíván. Megőrizve alapprofilját, a korábbinál még hangsúlyosabban kívánja megjeleníteni ezeket az irányvonalakat, hogy segítse a felfokozott igények kielégítését, a kereslet és kínálat egymásra találását, koncentráltan, egy helyen, az Electrosub ernyője alatt.

A profilbővítés tovább erősíti a két alkalommal már sikeresen megrendezett szakmai eseményt.

2021 ősz – Az elektronika fellegvára ismét megnyitja kapuit

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány által kialakult bizonytalanság miatt az Electrosub Konferencia és Kiállítás megrendezését az eredeti áprilisi időpontról 2021 őszére halasztjuk.

 

 Az eddigi visszajelzések érvényben maradnak.

 

Az új időpontról és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb fontos információkról rövidesen hírt adunk. Kérjük kísérjék továbbra is figyelemmel honlapunkat, kövessenek minket a facebook-on, vagy lépjenek velünk közvetlen kapcsolatba.

 

Tisztelettel,

a Szervezőbizottság